nedelja, september 16, 2007

Nova podoba spletnika

Zadnje čase sem kronično nezadovoljen s podobo mojega bloga, zato je to mislim da že četrte, če ne že peta grafična podoba spletnika v zadnjih nekaj mesecih. Upam da se oblika počasi izboljšuje in da bo enkrat, upam da kmalu, takšna, ki mi bo všeč dalj časa kot en mesec. Vsaka kritika, pohvale in predlogi so zelo dobrodošli pri oblikovanju.

9 komentarjev:

Peter Atanackov pravi ...

Men je kul sam izgled, ceprav meni osebno so bolj vsec svetle barve, ker je nekak bolj pregledno.

Res edino kar me moti je barva crk, ker enostavno ne morem prebrat brez da bo oznacil tekst.

Unknown pravi ...

prejšnji banner se mi je zdel boljši:D Drugače pa mi ta plava ni tok všeč:)sori, ko šimfam,samo meni se je prejšnja barvna kombinacija zdela boljša. Mogoče zato, ker so mi všečnejše bolj nevtralne nevsiljive barve...

lep pozdrav

Anonimni pravi ...

meni sta pa tam tam. Ta mi je tudi zelo všeč. Mogoče je bil prejšnji malo bolj pregledni, ampak tudi pri tem ni vrag da se ne znajdeš. Ta je meni boljši tako kot podoba. Je pa res da te bolj umirijo nežnejše barve.

lp

Pero pravi ...

Vsekakor je bil prejšnji boljši. Prejšnji je bil namreč soliden, tale je pa, kot so že napisali, obupen kar se tiče barvnih kombinacij, pa preveč vseh teh robov itd.

Če hočeš nekaj več, kar bo zgledajo dobro in bilo funkcionalno, pojdi na WP. Najemi še server in to bo to. Server ti jst zrihtam za zelo ugodno ceno, domena je pa itak samo 19 eur na leto.

Matjaž Merčnik pravi ...

To z barvami res še nisem utegnil. Sem tudi sam opazil da se težko bere. Prejšnji izgled mi ni bil všeč ravno zaradi te nevtralnosti. Iščem neko bolj udarno kombinacijo. Kar se preglednosti tiče, je ostala postavitev nespremenjena in mislim da bom tu tudi zaenkrat ostal. Barvno paleto pa ni hudič, da ne najdem boljšo :) Ko mi to uspe, popedenam še zgornji baner, potem upam da bo nekaj časa mir :)

Matjaž Merčnik pravi ...

Aja, pozabil napisat. Rabim enga fotografa, da mi naredi kak portret. Se kdo javi? Za moj ksiht mora biti res dober :)

Unknown pravi ...

Rabiš fotografa? Tu smo skor sami fotografi eni so ti celo obljublali da boš na fotkah zgledal boljše kot JLo. Drugače pa saj veš če prideš v mb ni problema bomo naredili par portretov.

Aja pa še glede te nove podobe, men je barva ozadja dobra, ta rjava notranjost pa ni nekam najbolj primerna, pa tudi banner zgoraj še boš mogel malo zapolniti. Lahko pa poskusiš priredit vse v rjave odtenke zraven pa še lahko mešaš bolj nežno rumeno. Drugače pa imaš na netu tudi ogromno free templatov za blogger-a.

Matjaž Merčnik pravi ...

Denis, free templateov sem se naveličal. Sem se odločil, da bo custom made, da lahko rečem, da sem nekaj sam naredil. Gor banerja se še niti nisem lotil, morda danes uredim... še vedno pa čakam na logo, ki si mi ga obljubil...ne vem če ne že lani :)

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.