četrtek, november 01, 2007

Blog brez oglasov

Danes je dokončno padla odločitev, da z bloga odstranim nagravnžno navlako, ki se imenuje oglasi. Pravo olajšanje. Že v samem štaru sem bil skeptičen glede tega, a je bilo "oglaševanje" super motivacija za pridno objavljanje na blogu. Razlogov za odstranitev oglasov je več, prvi, najpomembnejši vsekakor estetski, za drugega pa naj napišem le toliko... pazite, da tudi vas ne "nategnejo" :) Po mesecu in pol preverjanja (ne vem čemu rabijo toliko časa), je bil zahtevek za izplačilo zavrnjen, domnevno zaradi nepravilnih klikov. Natančnejših pojasnil kljub pisni zahtevi ne dajejo. Izplačila bajnih 40€ torej ne bo... prav zanima me, ali oglaševalci ki plačajo reklame dobijo povrnjen denar, ki je bil zaslužen prek mojega in tisočev ostalih naivnih blogov.

Odslej torej čistejši in prijaznejši blog.

7 komentarjev:

Gregor Krašnja pravi ...

Če se bo tako dogajalo tudi pri meni, bo sledila podobna sankcija :)

Jure pravi ...

pozdravljam to super odločitev ;). oglaševalske agencije itak samo gledajo kako dobiti čiveč denarja, potem pa nategnejo na vsakem koraku. kar naj predvajajo te reklame na svojih straneh :). res super odločitev!

Unknown pravi ...

toboAds je tudi zavrnil izplačilo? Huh, sedaj pa bom tudi jaz premislil če še bom mel vse te oglase al jih bom raje kar skino...

Lenart Senica pravi ...

Meni je pa predvsem všeč, da se ob kliku za pregled komentarjev ne odpira novo okno:)

Ajde, dejmo kej novga na blog!

Anonimni pravi ...

Ja, svinjarije se dogajajo.. Zgleda da se moje skeptične domneve potrjujejo - in bo kmalu tudi moj blog brez oglasov. :)

Anonimni pravi ...

Oglasi so takoj po zakljucku akcije poplav romal v /dev/null. Tistih ušivih 8€ na mesec si pa naj v rit vtaknejo.

Matjaž Merčnik pravi ...

Blog je lepši brez oglasov :) Je sploh kdo, razen saj veste koga :) dejansko kaj zaslužil s tem?