sreda, oktober 10, 2007

Mini poroka Natalije in Mateja

Danes sva s fotografskim kolegom Dobranom fotografirala mino poroko Natalije in Mateja. Zakaj "mini poroka" ? Nekako se mi zdi, da takšno ime pristoji simpatični civilni poroki v ozkem družinskem krogu. Zakaj dva fotografa? To je pač del ponudbe, za katero sva se odločila s kolegom. Dva fotografa, dva zorna kota,... če je kdo prirpavljen plačati dvojno ceno... zakaj pa ne. Rezultati so garantirano boljši. Danes vam pokažem nekaj mojih fotografij, ki so prišle prve na vrsto pri obdelavi. Materiala je še ogromno in gotovo se najde še kakšna primerna za objavo. Dobran pa tudi v kratkem namerava postaviti svoj blog, kjer boste lahko občudovali njegove mojstrovine.

Še pred prihodom ostalih svatov, smo bili dogovorjeni na nevestinem domu, kjer smo ob sproščenem pogovoru pričeli z delom.
Simpatična in vedno nasmejana Natalija je tik pred odhodom še preverila pričesko in makeup.
Pred matičnim uradom smo morali počakati še na nekaj zamudnikov, kar smo s pridom izkoristili nekaj "neuradnih" posnetkov.
Meni so všeč takšne, morda za nekoga trapaste fotografije.
Končno smo dočakali vse povabljence in kratek poročni obred se je pričel.
Kot bi mignil, je bil obred pri koncu.
Po uradnem delu, smo si privoščili malo igranja kar pred matičnim uradom.Natalija in Matej sta bila zelo potrpežljiva foto modela.

Postati eno telo pomeni,
da si dva človeka delita vse,
kar imata; ne samo telesi,
ne samo materialne dobrine,
ampak tudi svoje misli in občutke,
veselje in trplenje, upanje in strah,
uspeh in neuspeh.
Naj vajini nitki sreče, ljubezni, prijateljstva ter medsebojnega razumevanja vpletejo v tkanino prijetnega skupnega življenja.

Mladoporočencema želim veliko sreče na skupni življenjski poti.

10 komentarjev:

Gregor Krašnja pravi ...

Fine fotke, kateri objektiv pa imaš to ?

Grega pravi ...

Lepe fotke.
Drugač pa tudi jaz želim uspešen zakon mladoporočencema :)

JAN VRHOVNIK pravi ...

Zadni dve mi sekata...!

Fajn!

Srečno mladoporočenca! :)

Anonimni pravi ...

Globalno gledano všečne, vendar me pa skoraj pri vsaki kakšna stvar zmoti. Vsekakor mladoporočenca, tega ne bosta opazila, saj gre bolj za malenkosti.

Žiga Gričnik pravi ...

Glede na to, da gre za komecijalne fotografije in so namenjene mladoporočencema bom rekel brez pripomb

Matjaž Merčnik pravi ...

Hvala vsem za komentarje. Kar je moteče in slabega na fotografijah, kaj delam narobe,... kar svobodno napišite. Bom drugič vedel na kaj paziti in kako izboljšati posnetke. Cenim vsako vaše mnenje.

Gregor Harih pravi ...

Meni so tudi dobre. Stil obdelave mi je všeč. Itaq, da vem kje si obdeloval. :) Mogoče res kje kakšne detajl zmoti, vendar ni krize. Je pa videti, da si imel težke pogoje za fotkanje (same grde bajte okrog).

Matej Isak pravi ...

Hvala za lepe želje. Tudi midva sva več kot zadovoljna z fotkami. Prav vsem, ki sva jih poslala na vpogled so bile več kot všeč.

LP

Natalija in Matej

Unknown pravi ...

lepo lepo.obdelave so super...

matejr pravi ...

Dobre fotke! Všeč mi je tudi obdelava na rjavo.